El futbol no va ser just amb un Dénia que va caure a la Nucia per 1 a 0

10 de desembre de 2012 - 09: 27

En algunes ocasions la justícia no és justa amb qui més s'ho mereix. Aquest va ser el cas de l'Dénia, que va quallar en el "Camilo Cano" de la Nucia el millor partit del que es porta disputat de lliga. A la fin es va jugar com mai, per perdre com sempre. El líder La Nucia va guanyar per 1 a 0.

El tècnic denier, Paco Conca, sabia millor que ningú el que estava en joc, per això, va decidir un plantejament ofensiu. En aquesta ocasió Roberto no va estar sol, va jugar Cristian i el Dénia va ser un altre.

A la primera meitat, no hi va haver un equip que dominés l'altre, això sí, les millors ocasions van ser per als deniers. Les oportunitats van arribar al final del primer període. La primera a la botes de Dani García. La segona la va tindre, Ferran en un mà a mà amb Tonet. Va ser el porter de la Nucia, qui va guanyar la partida i va impedir que el Dénia s'avancés en el marcador.

A l'inici de la segona part, va ser l'equip local qui va disposar d'algunes per avançar-se al marcador. La defensa deniera va impedir que es materialitzessin en gol.

Al minut 78, el conjunt local es queda en inferioritat numèrica en veure Petu la segona groga. Però l'alegria li va durar poc al Dénia, ja que deu minuts més tard va ser Nico II qui va ser expulsat per idèntic motiu.

El temps avançava i semblava que el partit anava abocat a l'empat, però va arribar una jugada que va marcar el desenllaç del xoc. Va ser en el minut 92 quan el denier Borja va rematar sobre el marc de Tonet i aquest va realitzar la parada de la vesprada. En la següent jugada, seria Vicó qui va encertar a batre la porteria de Nico, anotant l'únic gol del partit.

El Dénia va oferir una gran imatge davant el líder La Nucia, això és el més positiu, el canvi que l'equip ha experimentat respecte al que va oferir en jornades anteriors. El tècnic Paco Conca sembla que ha salvat el seu lloc, tot i que ara haurà de ratificar la seua continuïtat, el dimecres davant el Catarroja.

La Nucia: Tonet, Parra, Vico, Chamorro, Tato, Adrían, Edu (Úbeda, m.45), Jorge Saler (Quique, m.45), Petu, Roberto (J. Fran, m.70) i Punch.
Dénia: Nico, Escobar, Nicolas, Garrido, Víctor, Panucho (Marc, m.89), Rober, Juanma, Alex (Borja, m.82), Dani i Ferran.
Gol: 1-0, m.94. Vico.
Àrbitre: Felguera Montero, groga per als locals; Adrián, i doble grogues per Petu, i per als visitants, Escobar, Víctor, Juanma i doble a Nicolau.
Camp: Camilo Cano, 250 espectadors.