El denier Víctor Contrí va aconseguir acabar el "II Ican Gandia" després de més de 12 hores de competició

21 d'octubre de 2015 - 00: 00

La platja de Gandia es ple d'espectacle en acollir la "II Ican Gandia», Un prova que es va convertir en una autèntica jornada de"Ironman"I que va comptar amb la participació de 600 triatletes.

Víctor Contri en el segment de carrera a peu

La meitat d'ells van prendre part en la categoria "Half"I la resta en la categoria"Complet". En aquesta hi va haver representació deniera, ja que Víctor Contri l'Ondara Tri-Esport va complir amb el repte dels 3.900 metres de natació, 180 km., de bicicleta i els 42 km., de carrera a peu.

El primer segment va sorprendre als participants ja que el mesurament del recorregut va ser inferior a la que després van haver de cobrir els triatletes. La distància nedada va superar els 4.000 metres i Contri va eixir del mar amb una marca de 1: 19: 58.

Després de passar la zona de transició va recuperar moltes posicions en el segment ciclista. El denier va cobrir la distància amb un temps de 5: 43: 18. El gran esforç realitzat en aquest segment va passar factura en l'últim tram de la prova.

Víctor Contri anar de més a menys i va haver de afluixar el seu ritme, això li va suposar perdre algunes posicions i va entrar en meta amb un parcial de 4: 57: 54, en l'últim segment.

Va entrar a la línia de meta en el lloc 158 de la classificació general i en el lloc 48 de la classificació per grups d'edat; 40-44, amb un temps total de 12: 09: 55.

Moisès Vidal va ser el vencedor de la prova

El triatleta Moisès Vidal, de l'Clínica Gioia Triatló, va ser el guanyador de la prova amb un temps de 8: 56: 47. El segon classificat va ser Enrique Martínez, del Club Bikini Túria Triatló, amb una marca de 9: 09: 06. La tercera plaça va ser per a Vicent Ribera, de l'Mortes Bikes, amb una marca de 9: 17: 50.

Pel que fa a la general femenina, la guanyadora va ser Betlem María García, del Club Nfoque Race, amb un registre de 10: 53: 54. La segona classificada va ser Rosa Mansilla, del Club Tragaleguas, amb una marca de 12: 16: 54. La tercera plaça va ser per a la independent, Laurence Pelay que va realitzar una marca de 12: 22: 07.