El derbi en bàsquet aleví se'l va apuntar l'EM Dénia davant el Paidos per 39 a 57

18 2013 abril - 00: 00

El derbi deniera en la categoria aleví femení autonòmic, penúltim partit de la temporada, va caure del costat de l'EM Dénia per 39 a 57.

Malgrat el resultat final i la diferència en el marcador, l'equip col·legial va aconseguir vèncer en tres dels sis quarts i empatar en un altre.

La diferència es va produir als altres dues cambres guanyats per l'equip visitant, amb un parcial total entre tots dos de 4 - 30, que va desnivellar el xoc, passant d'un marcador de 25 - 31 en finalitzar el quart parcial a un 27 - 48 a el cinquè quart.

En defensa l'equip local va seguir pressionant a tota pista, provocant bastants pèrdues de l'equip visitant. Les jugadores del col·legi Paidos van demostrar una vegada més que continuen millorant partit a partit.

A més de realitzar un joc ràpid i haver de realitzar nombrosos llançaments exteriors, amb gran encert, van aconseguir fins a cinc triples, es van atrevir a fer penetracions a cistella davant jugadores amb molt avantatge física.

L'equip visitant va saber aprofitar aquest avantatge física atacant la cistella i materialitzant les nombroses ocasions que van tindre en el rebot ofensiu, aspectes en què les jugadores colegialas, malgrat la seua intensitat i ganes, poc van poder fer.

Aquest dissabte l'equip del C, D. Paidos es desplaça al Pavelló Pau Gasol, pista de joc del CB Terralfas, mentre que el EM Dénia rep al pavelló Joan Fuster la visita del líder, CB, Clivius de Crevillent.