El Dénia Futsal va trencar la seua ratxa negativa guanyant a Callosa per 6 a 3

28 de novembre de 2012 - 00: 00

El Dénia Futsal va trencar la seua ratxa negativa de les últimes jornades gràcies a la seua victòria davant el Callosa Segura per 6 a 3. La primera part va ser per a l'equip local, que va dominar la pilota i per tant la trobada, gaudint de moltes ocasions.

Als tres minuts i mig Tarín va obrir la llauna ia falta de cinc minuts per al descans Rubén va fer pujar el segon gol al marcador. Així es va arribar al final de la primera part.

A la represa, tots dos equips van disposar d'ocasions durant els primers minuts. No hi va haver un clar dominador i, a falta de poc més de deu minuts, els visitants van retallar distàncies en el marcador.

Però no els va durar gaire l'alegria perquè segons després Juanjo aconseguia el tercer gol per als deniers després d'una assistència de Dani. Dos minuts després Rober, en jugada personal, aconseguia el quart gol per als locals.

Semblava que el partit estava sentenciat però a falta de cinc minuts els de Callosa van marcar el seu segon gol. L'equip de Nata va tornar a reaccionar i, un minut després, Dani va aconseguir el cinquè de vaselina.

Els visitants no van llençar la tovallola i van jugar de cinc. Van saber aprofitar el joc en superioritat per aconseguir el tercer gol a falta de poc més de dos minuts per al final del partit. Quan tan sols quedaven cinquanta segons per acabar el partit Rober, de doble penal, va aconseguir el definitiu 6-3 al marcador.

Com a anècdota del partit destaca el debut de dos juvenils, Ortega i Enrique, amb el primer equip en competició oficial.
Aquest cap de setmana el conjunt deniera es desplaçarà a terres il·licitanes per enfrontar-se a Elx Wonders FS

Pel CDDénia FS Rte Mena van jugar: Sebas, Rainer, Enric, Edu, Jaén, Tarín (1), Juanjo (1), Rober (2), Dani (1), Ortega, Rubén (1) i David.