El Dénia va caure a Algemesí per 4 a 3

17 d'agost de 2013 - 00: 00

No està sent bona la pretemporada per a l'equip dianense ja que en el seu tercer partit va caure derrotat en la seua visita a Algemesí per 4 a 3.

El xoc va tindre una part per a cada equip. A la primera els valencians van aprofitar el desastre total que va ser el Dénia. Molts errors, i sobretot falta d'iniciativa que va provocar que els locals prenguessin el comandament tant en el marcador com en el joc. Al descans el 2 a 0 mostrava clarament el que ha passat sobre el camp.

A la segona meitat, l'entrenador deniera, Jesús Moratal introduir canvis en l'equip, que van venir molt bé per donar un altre aire. La reacció del Dénia va arribar i va aconseguir empatar el partit a tres. Quan millor estaven jugant els deniers va arribar el quart per al Algemesí, sense que el Dénia poguera ia tornar a igualar la contesa. Al final va arribar la segona derrota de la pretemporada.

Moltes coses ha de millorar l'equip, ja que se seguixen evidenciant errors que es paguen de forma molt cara. Aquesta mista tard, els de Moratal afronten el seu quart partit de pretemporada. El Dénia juga a les 20 hores al camp del Vicente Saragossa, d'Ondara, davant l'equip local.