El Dénia Bàsquet encara l'aturada nadalenca amb un cap de setmana de resultats mixtos

18 de desembre de 2023 - 11: 21

El cap de setmana passat va estar marcat per una intensa activitat per als equips de Dénia Bàsquet, amb destacades victòries i alguns desafiaments en el seu exercici en diferents categories.

Senior Masculí 1r Nacional: DBC SUMA 82-65 CBI Elx

L'equip Senior Masculí 1r Nacional del DBC SUMA va aconseguir una important victòria en imposar-se per 82-65 al CBI Elx. Aquest triomf acosta l'equip al grup que lluita per entrar a les eliminatòries d'ascens a la Lliga EBA. Tot i la posició a la cua de la classificació del CBI Elx, el partit va demostrar l'alt nivell d'exigència de la lliga, requerint un esforç constant. DBC SUMA va respondre a la pressió a l'últim quart, assegurant la victòria i consolidant la seua posició.

Sènior Femení Autonòmic: San Blas 50-40 DBC

El Sènior Femení va patir una derrota en la visita a CB San Blas d'Alacant. Tot i que buscaven pujar a la taula, la falta d'intensitat inicial i les dificultats per superar la defensa zonal local van complicar el seu exercici. Tot i els obstacles, es reconeix l'esforç de les jugadores en un partit que va tindre lloc en condicions adverses.

Senior Masculí Preferent: DBC 78-85 CB Picassent

Enfrontant un partit complicat davant de CB Picassent, el Sènior Masculí Preferent va mostrar resiliència malgrat les baixes a la plantilla i la superioritat física del rival. Un segon període notable ofensivament va mantindre la comxicotetivitat, però CB Picassent va assegurar la victòria al final. Tot i les dificultats, l'equip descansarà fins al 13 de gener, quan s'enfrontarà a Burjassot en un nou desafiament a la competició.

Dénia Bàsquet es prepara ara per a un merescut descans nadalenc, abans de reprendre la competició al gener amb renovada energia i determinació.