El CFS Dianense té més a prop l'ascens en guanyar al Sant Blai FS (3-4)

02 de maig de 2018 - 07: 05

El CFS Dianense té més a prop l'ascens en guanyar a la complicada pista del San Blas FS d'Alacant per 3 a 4. Un triomf que reforça més encara la moral d'un grup de jugadors que saben que poden aconseguir l'objectiu marcat des de la creació de l'equip, que no és altre, que aconseguir l'ascens.

El partit va començar amb ocasions per a tots dos equips. Els locals buscant de primeres al seu pivot i els deniers intentant arribar amb la pilota jugada. En un robatori de pilota, Mateu va avançar als de Luismi Bonet als cinc minuts.

Els alacantins no es van enfonsar i van empatar als pocs minuts després de rebre el seu pivot una pilota dins l'àrea de Roc. Amb 1-1 el partit va estar molt obert, amb ocasions per a tots dos equips. Però van ser els de Sant Blai els que es van avançar amb un gol després d'un rebuig de Roque a escassos segons per al final del primer temps.

A la represa, els deniers van eixir a pel partit, sabent la importància de puntuar per seguir amb opcions d'ascendir. Igor va fer l'empat a dos però poc va durar l'alegria als blaus, que van encaixar el tercer.

Amb 3-2, el conjunt deniera va eixir a jugar amb porter jugador però gairebé sense crear perill sobre la porteria de Sant Blai. A falta de dos minuts per al final, Antonio es va plantar davant de la porteria local i va cedir la pilota perquè Igor empatés el partit.

Quan tot semblava indicar que el partit acabaria en taules, Igor va cedir la pilota a Antonio perquè aquest aconseguís el 3-4. Un gol que va desencadenar l'alegria en l'expedició deniera en sumar tres importants punts.

Aquesta victòria apropa els deniers a l'somiat ascens ia més els col·loca com a ferms candidats per ser campions de lliga, tot i que l'Elx Dream afronta un calendari molt més assequible.

Aquesta setmana els deniers reben a el Racing Novelda "B", un dels favorits a l'títol.