El CD Dénia seguix invicte a l'empatar davant el CD Llosa (2-2)

03 d'octubre de 2015 - 23: 59

El CD Dénia seguix invicte en empatar enfront del CD. Llosa (2-2) en un partit que es va disputar al camp "El Sequiol" de La Llosa.

Josep va ser substituït a la primera meitat

Els deniers van eixir al camp molt ben plantats i això va provocar que controlessin el joc en els minuts inicials. Amb el pas dels minuts l'equip local es va anar deixant anar i va començar a controlar més la pilota. Quan millor estaven els valencians, Cardona va encertar a batre el porter local aconseguint al minut 18 el 0 a a1.

Amb aquest gol, els homes que dirigeix Juan Carlos Signes ajuntar línies i van intentar sorprendre la defensa local. Primer Renzo i posteriorment Josep van tindre grans ocasions per haver deixat sentenciat el xoc, però les seues rematades no van trobar porteria.

Al minut 40 va arribar el gol de la igualada al local Quique enganxar una bona volea i la seua rematada va eixir molt enganxat al pal de manera que el porter deniera Maxi no va poder fer res per aturar la pilota. Amb l'empat a un es va arribar al descans.

A la represa el CD. Llosa va eixir amb nova empenta i van fer treballar a Maxi en una rematada de Vila. Els deniers va semblar que s'havien quedat a la caseta en no encertar en frenar el joc dels locals. Al minut 55, Fran Durá va marcar el segon gol dels locals.

Aquest gol va fer reaccionar els deniers que al veure 'per sota en el marcador van tornar a fer servir el joc. Tres minuts després, Panucci va aconseguir el gol de la igualada en culminar una gran jugada col·lectiva.

Les coses es van complicar per al CD. Dénia en veure Nico la segona cartolina groga en el minut 66. Els deniers van saber adaptar-se a la situació de jugar en inferioritat numèrica. Va ser precisament el conjunt de Signes qui es va manejar millor que el seu rival sobre el terreny de joc.

La polèmica va arribar al minut 77 quan es va reclamar una pena màxima a l'àrea local que l'àrbitre no va assenyalar. Al final del partit es va arribar amb l'empat a dos al marcador que serveix perquè l'equip de la Marina Alta seguiu en els llocs capçaleres de la categoria.

Fitxa Tècnica

CD Llosa:Victor Valero, Mirko, Perales, Vila, Ricardo (Terol 75 '), Rafeta, Fran Durà (Juanvi 67'), Dani Pachika, Piki, Borja Palau i Quique Baldoví (Andoni 56 ').

CD Dénia:Maxi, Gayà, Nico, Cardona (Sito 56'), Ribes, Gervasio, Panucci, Paco (Pinxo 87'), Josep (Morera 37'), Ferran i Renzo.

gols: 0-1 Cardona (18 '), 1-1 Quique (40'), 2-1 Fran (55 '), 2-2 Panucci (58').

àrbitre: Crespo Calero. Va amonestar al local Perales (11 '), així com als visitants Morera (41') i Molina (90 '). El jugador de Dénia Nico va ser expulsat per doble groga (63 'i 66'). Va ser amonestat l'entrenador del CD Llosa Carlos Romeu (33 ').