El CD. Dénia seguix intractable a casa

02 de novembre de 2014 - 22: 14

El CD. Dénia seguix imbatut a casa després de derrotar l'At. Alginet per 2 a 0 en un partit que no va ser brillant però sí que va demostrar la solidesa d'aquest equip quan juga al seu feu del camp Diego Mena.

Gemma Estrela costat d'Álex Sirerol

Un dels moments de més aplaudiments de la vesprada va arribar quan la presidenta del club, gemma Estrela, Li pusó la samarreta amb el dorsal 27, a Àlex Sirerol. Aquesta va ser la forma de retre homenatge al jove pilot de motos, que la setmana passada es va proclamar Campió de la Copa d'Espanya de velocitat Open 600 Sub 17. Sirerol va ser l'encarregat de fer el servei d'honor.

Després va arribar l'avorriment, en uns primers quaranta-cinc minuts on les imprecisions i la falta de ritme per culpa de les múltiples interrupcions del joc va fer que més d'un badallés a la grada. L'equip de Jesús Moratal va tornar a evidenciar errors del passat. Molta distància entre les línies i falta de coordinació a l'hora de treure la pilota. Potser un canvi en el sistema, amb més jugadors al centre del camp podria ser la solució.

Mico va tornar a marcar

A la segona part, el joc es va animar, i als tres minuts Panucci va disparar alt un bon cessió de Faye. Al minut 61, Mono es va aprofitar d'un regal de la defensa visitant, per batre Jordi amb un xut ras. Un gol que va fer que els locals juguessin amb més tranquil·litat. Amb els canvis realitzats pel tècnic denier, l'equip va ser un altre, la presència de Marc junt a Souhe al centre del camp va donar més eixida a l'equip.

Els visitants poc a poc es van anar apoderant de la pilota i van tindre alguna que una altra ocasió per igualar el partit, però van demostrar la seua innocència de cara a la porteria contrària. Al minut 90, el local, Ismael va enganxar un fort xut que va batre a Jordi, deixant sentenciat el partit amb aquest segon gol.

Un triomf que permet als deniers aferrar-se a la tercera plaça quan ara li vénen dues sortides consecutives, a Massanassa i Llosa, que seran dos exàmens per a una plantilla que seguix tenint com a assignatura pendent guanyar fora de casa.

CD Dénia: Maxi; Ayoze, Paco, Gervasio, Giménez (Marc, 57 '), Cardona (Nico, 75'), Michael, Mono, Souhe (Ismael, 86 '), Panucci (Josep, 57') i Faye.

CF At. d'Alginet: Jordi; Alberto (Rafa, 75 '), Draps, Barea, Aguado, Víctor, Furió (Blai, 42'), Mario, Fran (Edgar, 57 '), Josete (Xavi, 66') i Kevin.

Gols: 1-0 Mono (61 '); 2-0 Ismael (89 ').

Àrbitre: Sánchez Bonache, que va amonestar per part local a Souhe, Giménez i Cardona, Michael i Nico i per part visitant a Aguado, Barea, Víctor, Fran i Kevin. A més, va expulsar al local Paco per doble amonestació (29 'i 90').