El CD Dénia se'n va de pont com a líder en guanyar al Contestà 2 a 0

06 de desembre de 2015 - 14: 11

Dos gols de Panucci van servir perquè el CD Dénia vencés al camp Diego Mena al Contestà per 2 a 0, en un partit que va ser entretingut per als aficionats que van acudir a presenciar-ho.

Panucci celebrant el primer gol

De eixida, els homes que dirigeix Juan Carlos Signes van prendre el comandament del joc, amb un gran treball dels jugadors de la zona medul·lar local. Jugant en harmonia van aconseguir portar la pilota d'una banda a un altre per guanyar en profunditat.

Al minut 17, una centrada des de la banda dreta va ser rematat impecablement per Panucci llançant la pilota al fons de la porteria visitant. Amb el 1 a 0 al marcador, els locals van seguir amb el seu major domini davant un rival amagat enrere sense trobar espais per a encastar seu joc.

Al minut 26, el denier Borja va regatejar al porter visitant i la seua rematada va ser tret per un defensor quan la pilota marxava camí del gol. A partir de la mitja hora de joc, el Contestà es va sacsejar el domini local i va començar a tocar més la pilota al centre del camp.

Els deniers van fer un pas enrere en la seua defensa i l'esfèric va passar a ser del control del seu rival, tot i que l'única aproximació a l'àrea local va ser rematada de Imanol que va anar a les mans del porter Maxi. Amb el 1 a 0 es va arribar al descans després d'una primera meitat entretinguda.

A la segona meitat, l'equip que dirigeix ​​Juanjo Martínez va seguir tenint més possessió que els locals. El tècnic denier, Juan Carlos Signes va introduir en el camp a Renzo i Ferran per enfortir un centre del camp que havia perdut el seu equip. Els canvis van anivellar la balança i el joc es va desenvolupar en la parcel·la central.

Al minut 73 Paco ho intento des de lluny però la pilota el va atrapar sense problemes el porter del Contestà, Javi Pallás. Al minut 80 una empenta dins de l'àrea a Renzo va ser protestat per la grada demanant un clar penal que el col·legiat no va assenyalar.

El 2 a 0 va arribar en el minut 85, en una pilota en profunditat sobre Panucci que es va anar del seu marcador per velocitat i va resoldre bé davant la eixida de Javi Pallás. Aquest gol va deixar sentenciat el xoc.

Al final de la trobada la graderia va acomiadar a tot l'equip amb una gran ovació no en va, aquests tres punts signifiquen que el CD Dénia és el nou líder del grup III Preferent.

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Maxi, Nico, Cardona (Ferran 52 '), Carlos Ribes, Gervasio, Panucci, Paco, Josep (Renzo 52 '), Sito (Miguel 89'), Morera (Céspedes 78 ') i Borja.

CD Contestà: Javi Pallás, Julio, Israel, Eric (Julián 65 '), Gabriel, Imanol, Vila, Andoni (Capsir 62'), Diego (Sergi 69 '), Josep i Juanmi (David 69').

gols: 1-0 Panucci Mto. 17 i 2-0 Panucci Mto., 85.

àrbitre; Rodríguez Castelló. Va amonestar amb groga als locals; Nico, Paco i Sito i als visitants; Juliol, Israel, Gabriel i Julià.