El CD Dénia juvenil es va acomiadar de l'ascens en caure davant la UD Acer (2-1)

02 de maig de 2017 - 08: 01

L'equip juvenil del CD Dénia es va acomiadar de l'ascens a Divisió d'Honor, en caure al camp "el Fornàs"De Port de Sagunt, davant la UD Acer per 2 a 1.

El partit va estar controlat pels deniers que van intentar portar la maneta en el joc. Ben posicionats sobre el rectangle de joc, els nois que dirigeix Guillermo Santosjuanes van arribar amb cert perill a l'àrea local.

L'equip local tot just va inquietar la defensa deniera que sempre va estar molt ben organitzada. Els minuts van anar avançant i els nois de Santosjuanes van ser deixant anar els seus nervis. Això va propiciar que al límit del descans, Juanito encertés a batre el porter local.
Un gol que va venir molt bé als deniers que van marxar amb avantatge als vestidors.

A la segona meitat, els locals van obrir les seues línies i pressionar més amunt. A l'CD Dénia li va costar entrar en el partit i això ho pagament car. Al minut 57, el local Sujar va aconseguir empatar el xoc.

Restava temps de sobres per intentar tornar a posar-se per davant en el marcador. Però els jugadors visitants van tornar a evidenciar ansietat i nervis sobre el camp. D'això va saber treure partit l'equip de l'Acer que al minut 76, va tornar a marcar, en aquesta ocasió per mediació de Gil.

A partir d'aquell moment va ser un voler i no poder per part de l'equip de la Marina Alta. Van faltar idees per crear bones superioritats i posteriorment encert en la rematada. Al final, una derrota que deixa el CD Dénia sense opcions d'ascens ja que resten dues jornades i l'equip és a 7 punts de la UD Alboraia.

Gran campanya del CD Dénia Juvenil

Malgrat no aconseguir l'ascens cal rendir-se davant l'equip juvenil del CD Dénia, que després de 18 anys va tornar a la Lliga Nacional, amb un bloc format en la seua major part per jugadors eixits de la seua pedrera.

L'objectiu abans de començar la lliga era la permanència que es va aconseguir pràcticament quan va acabar la primera volta del campionat. L'equip ha comxicotet de tu a tu amb els grans equips de la categoria.

Els seus números són per tindre en compte ja que han guanyat 14 partits, han empatat 9 i han perdut 9. Ha aconseguit marcar un total de 47 gols, mentre que ha encaixat 37.

L'equip s'acomiada de la seua afició aquest proper cap de setmana davant l'Elx CF, de manera que seria molt bo que els seguidors acudiren en bon nombre al camp i tributés l'homenatge que aquests xavals, cos tècnic i directiu mereix.