El CD. Dénia juvenil A disputarà la promoció a Lliga Nacional

04 de maig de 2015 - 12: 17

L'equip del CD. Dénia juvenil A que dirigeix Paco Molina disputarà la promoció d'ascens a la Lliga Nacional, ja que a falta d'una jornada és segon a la classificació amb 58 punts. L'Alcoià B té 54 punts després de la seua sorprenent derrota al feu del Portuaris per 7 a 1.

CD. Dénia Juvenil A

Els juvenils deniers en l'última jornada van caure en el camp Diego Mena davant l'Olimpic de Xàtiva per 1 a 2. Els jugadors eren coneixedors abans de la trobada de la seua classificació per disputar la promoció d'ascens, això els va donar molta tranquil·litat.

De la manca de motivació local es va saber aprofitar el conjunt xativí, ja que en el minut 6 es va avançar al marcador amb un gol de David. Un gol que deixo tocat al conjunt denier que no va trobar la manera d'arribar amb perill sobre la porteria rival. Al minut 15, l'Olimpic de Xàtiva va augmentar el seu avantatge al transformar, Ximo Corretges un penal.

Amb el 0 a 2, els nois que dirigeix ​​Paco Molina es van deixar anar en el seu joc i al minut 24, l'àrbitre va assenyalar penal a l'àrea visitant. Sirerol el va llançar i el porter rival en una gran intervenció comandament l'esfèric al corner. Al minut 24, Joanju va marcar el tant per al CD. Dénia. Semblava que es podia anivellar el marcador però es va arribar al descans amb el 1 a 2.

A la segona meitat va ser un voler i no poder de l'equip local davant un Olimpic Xàtiva que estuvó molt seriós en defensa i que no es va deixar sorprendre per un CD. Dénia al que li mancat un poc més de futbol per poder igualar el partit.

Al final del xoc alegria i comiat de la temporada regular dels xavals de l'equip que van aconseguir omplir la grada del camp Diego Mena, cosa que està temporada no ha fet el primer equip, excepte rares ocasions.

La propera setmana el conjunt denier s'acomiada de la lliga regular visitant el camp del Eldense CF., en un intranscendent partit per a ells que pensen ja en la promoció d'ascens.