El CD Dénia va complir amb el seu paper de favorit a Algemesí (1-4)

06 de maig de 2018 - 17: 31

El CD Dénia va complir amb el seu paper de favorit i va guanyar en la seua visita al camp municipal d'Algemesí, per 1 a 4.

Els deniers van fer els deures amb nota alta ja que des del servei inicial va deixar clar que equip manava en el joc. En una de les primeres aproximacions a la porteria local, Javi va anotar el primer gol del partit quan tot just es portaven disputats 14 minuts. Aquest gol va ajudar a asserenar el joc a l'equip de la Marina Alta.

Al minut 26 un defensor de atropellar el davanter denier, Luis Domenech i el col·legiat no s'ho va pensar dues vegades i càstig l'acció amb la pena màxima. Panucci, el golejador de l'equip dianense va estar encertat des del punt de penal i va marcar el 0 a 2.

Després d'aquest tant el conjunt local va recórrer a la seua orgull i va anivellar el joc. A poc a poc va anar estirant les seues línies. A la mitja hora de joc Mario va marcar el 1 a 2 després de culminar una bona jugada col·lectiva. Aquest tant va tornar l'emoció al partit ja que els valencians es van venir amunt buscant igualar el marcador.

La serietat defensiva en l'equip que dirigeix Juan Carlos Signes va impedir que hi hagués ocasions clares de gol sobre el marc defensat per Tonet. Al descans es va arribar amb el 1 a 2 i tot per decidir.

La sentència va arribar en la segona meitat

A la segona part, el CD Dénia no va voler sorpreses i va tornar a agafar les regnes del joc. Als cinc minuts una centrada des de la banda de Renzo va ser rematat al fons de la xarxa per Luis Domenech. Va ser el 1 a 3 i aquest gol va marcar la resta del partit ja que va enfonsar per complet al conjunt valencià.

Amb el pas dels minuts les millors ocasions van ser deniers, Panucci va estar a punt de fer el quart de no ser per la bona aturada del porter local. Va caldre esperar fins al minut 71 per veure el 1 a 4. En un centre de Carlos Ribes que va ser rematat per Cristian.

D'aquí fins al xiulet final el control del joc el va tindre l'equip visitant que no va voler sobresalts i va arribar al final del xoc conservant aquest avantatge. Un triomf que permet al CD Dénia mantindre intactes les seues opcions de ser a la promoció d'ascens. En aquesta jornada han guanyat, la UD Atzeneta, la UD Castellonenca i la UD Benigànim, falta per saber que farà la UD Alginet.

Fitxa Tècnica

CF Racing Algemesí: Fós, Yeray, Violero, Iborra, Terrés, Vila, Fontana, Andrei, James (Alexandre 82 '), Conca i Mario (Juan Enrique 72').

CD Dénia: Tonet, Carlos Ribes, Gayà, Cristian (Gomis 75 '), Keko, Javi, Molina, Luis Domenech, Renzo (Josep 69'), Poveda i Panucci (Borja 76 ').

gols:0-1 Javi (14 '), 0-2 Panucci (26'), 1-2 Mario (30 '), 1-3 Luis (50'), 1-4 Cristian (71 ').

àrbitre: García Cebrián, va amonestar amb targeta grogues als locals, Vila i Violero, pels visitants la van veure, Poveda, Keko i Carlos Ribes. Va expulsar amb roja directa el segon entrenador visitant Miguel Ángel Martinez.