El CD Dénia consolida el seu lideratge en vèncer a la UD Alginet per 3 a 1

10 de gener de 2016 - 14: 22

El CD Dénia consolida el seu lideratge en vèncer a la UD Alginet per 3 a 1 en un partit molt complet del conjunt que dirigeix Juan Carlos Signes.

Renzo envoltat de defensors rivals

El coneixement dels resultat dels seus més directes rivals que li afavorien va provocar que els deniers sortissin amb un excés d'ansietat al partit. Això va fer que es desaprofitessin diverses jugades de clara possibilitat de gol a l'àrea valenciana.

Quan major era el domini dels deniers va arribar una jugada a la contra on Joan Carles va guanyar l'esquena a Gervasio i davant d'un Maxi avançat li va enviar un globus que va sorprendre el porter denier. Els visitants es van avançar amb aquest tant en el marcador i això crec dubtes en l'equip local.

Després d'encaixar el gol l'equip de Signes no va trobar la manera de trencar la defensa rival, que va tindre en el porter Eric un pilar fonamental per mantindre la seua porta a zero. La UD Alginet va poder sentenciar en una altra jugada a la contra però en aquesta ocasió Joan Carles no va encertar en la seua rematada. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans.

La segona meitat no va poder començar millor per als locals ja que en el primer minut Pintxo va marcar l'empat a resoldre una sèrie de rebutjos a l'àrea xicoteta. Un gol que va donar ales al CD Dénia. El major domini dels deniers no es va veure reflectit en el marcador. Al minut 61 Joan Carles va fer lluir-se al porter local, Maxi en una gran rematada que el porter local va enviar a córner.

Al minut 72 va arribar el 2 a 1 obra de Nico qui va aprofitar una pilota que Gervasio havia estavellat a la fusta per batre Eric. Després d'aquest gol els visitants van perdre els papers i l'àrbitre va expulsar de forma molt rigorosa a Celso amb targeta roja directa. Els locals amb superioritat numèrica es van mostrar molt còmodes sobre el camp i van tindre ocasions per ampliar el marcador.

Al minut 82, Renzo va tindre la recompensa al seu gran partit i va marcar d'un fort xut el 3 a 1 deixant sentenciat el partit. Al final el 3 a 1 és fidel reflex de la superioritat del CD Dénia davant la UD Alginet que va aguantar fins que el seu tècnic va realitzar els canvis. El fons de banqueta dels valencians és molt just i quan s'acaben les forces dels jugadors que entren de refresc fan disminuir la qualitat de l'equip.

Amb aquest triomf l'equip de la Marina Alta augmenta a quatre punts el seu avantatge respecte al seu perseguidor més immediat. A més suposa que l'equip acabi la primera volta de la lliga sense cedir ni un punt a casa i amb la moral pels núvols de cara al proper partit que serà rebent la visita del seu etern rival, el CD Xàbia.

Onze de el CD Dénia davant la UD Alginet

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Maxi, Céspedes, Àlex Gayà, Nico, Gervasi, Panucci, Josep (Borja 57 '), Morera (Cardona 63'), Ferran, Renzo i Pintxo (Mario 73 ').

UD Alginet: Eric, Mendoza (José Antonio 78 '), Ortega, Marí (Carlo 84'), Esteban, Cels, Xiclet, Chato, Caseta (Felip 66 '), Juan Carlos i Dani (Pedrito 69').

gols: 0-1 Joan Carles Mto. 26, 1-1 Pintxo Mto. 46, 2-1 Nico Mto. 72 i 3-1 Renzo Mto. 82

àrbitre: Cambra Tovar, que va amonestar amb groga als locals; Céspedes, Nico i Ferran i als visitants Esteve, Xiclet, Chato, Juan Carlos i Dani. Va expulsar amb roja directa a Celso ja Caseta quan estava a la banqueta.