El CB. Verger es va emportar el derbi contra el Dénia Bàsquet al guanyar per 56-49

25 de març de 2014 - 00: 00

El CB. Verger va guanyar el derbi davant el Dénia Bàsquet en la categoria Zonal al imposar-se per 56 a 49.
La superioritat física del joc interior dels locals va ser una de les claus de la seua victòria davant el combinat deniera.

A la primera part, el CB. Verger va saber jugar molt bé les seues cartes i es va dedicar a castigar el joc interior. Escobar va anotar 15 dels 27 que el seu equip es va anar al descans. Els deniers van compensar amb molt d'encert en el joc exterior i amb una gran direcció de joc per part de Giorgi. Al descans es va arribar amb empat a 27 punts.

Escobar va seguir fent mal sota la cistella en l'inici de la segona meitat. Al mateix temps que Marc Mari i Patrick es van carregar amb quatre faltes. Aquesta situació els va portar a la banqueta i el conjunt local va saber treure profit per acabar per davant al tercer quart, 43 a 40.

En l'últim quart el CB. Verger va imposar la seua veterania. Van aconseguir el seu màxim avantatge, 49 a 42 al minut 35 i van saber rendibilitzar davant els intents de remuntada del dels deniers. Al final victòria per als locals per 56 a 49.

El partit va ser molt equilibrat de principi a fi, amb ambient festiu a la grada i esportevitat total per part de les dues plantilles. Tal com ha de ser un derbi comarcal.

Van jugar i van anotar per Dénia Bàsquet: Giorgi (17), Javi Calvo (6), Marc Marí (6), Lucas (3), Jaume, Joan, Joan (1) i els júniors Patrick (9), Quim (4), Félix (3) i Sofian (-).