El CA Baleària Diànium obté cinc podis al Campionat Provincial escolar per equips de cros

02 de novembre de 2023 - 16: 58

Diumenge passat 29 d'octubre va tindre lloc el Cros d'Alcoi on se celebrava també el Campionat Provincial escolar de cros (categories sub12, sub14 i sub16). L'EMA de Dénia - CA Baleària Diànium va tindre una fantàstica actuació amb cinc pòdiums per equips i cinc pòdiums individuals més.

En categoria sub12, l'equip masculí va resultar campió i l'equip femení subcampió, a la categoria sub14 l'equip masculí es va proclamar campió i l'equip femení va finalitzar en quarta posició i en la categoria sub16 tant l'equip masculí com el femení van aconseguir el subcampionat. Ressaltar els resultats destacats aconseguits que situen l'escola com la millor a nivell provincial en aquesta disciplina.

A nivell individual van aconseguir pujar al podi Marta Pérez com a campiona en la categoria absoluta, Savelii Bogatov com a subcampió en categoria sub14, Mateo Ginés com a subcampió en categoria sub12, Jindra Pospisil com a tercer en categoria sub12 i Marco García com a tercer en categoria sub16.

A més, el club va ser el que va participar més participació al campionat amb 52 atletes que es van desplaçar a Alcoi per competir i gaudir d'un matí d'atletisme amb la primera prova federada de la temporada 2023/2024.