El CA Baleària Diànium aconseguix cinc podis al campionat provincial escolar per equips

31 d'octubre de 2023 - 10: 08

Diumenge passat 29 d'octubre es va celebrar el Cross d'Alcoi, que també va acollir el Campionat Provincial Escolar de Cross en les categories sub12, sub14 i sub16.

L'EMA de Dénia - CA Baleària Diànium va tindre un exercici excel·lent en aquesta competició, obtenint un total de 5 podis per equips i 5 podis individuals. A la categoria sub12, l'equip masculí es va coronar campió, mentre que l'equip femení va quedar subcampió. A la categoria sub14, l'equip masculí es va alçar amb el títol de campió, i l'equip femení va acabar a la quarta posició. A la categoria sub16, tant l'equip masculí com el femení es van proclamar subcampions. Aquests resultats destacats posicionen l'escola com la millor provincial en aquesta disciplina.

A nivell individual, diversos atletes de l'EMA de Dénia - CA Baleària Diànium van pujar al podi: Marta Pérez es va coronar campiona en la categoria absoluta, Savelii Bogatov va ser subcampió en la categoria sub14, Mateo Ginés es va proclamar subcampió en la categoria sub12, Jindra Pospisil va obtindre el tercer lloc a la categoria sub12, i Marco García es va emportar el tercer lloc a la categoria sub16.

A més, el club va contribuir significativament a la participació al campionat, amb un total de 52 atletes que es van desplaçar a Alcoi per competir i gaudir d'un matí d'atletisme a la primera prova federada de la temporada 2023/2024.