L'Acte Dénia Motors seguix imparable en guanyar al Ye Faki FS (2-3)

10 de novembre de 2014 - 00: 01

La sisena jornada de la tercera divisió nacional de futbol sala en el seu grup XV ens va deixar una nova victòria del Acte Dénia Motors, En aquesta ocasió, fora de casa. Els deniers van guanyar al Ye Faki FS., Per 2 a 3, en un xoc que es va disputar al pavelló municipal de Cocentaina.

Felicitació per l'Acte Dénia Motors a Cocentaina

El partit va començar igualat, amb ocasions per a tots dos equips. Després d'un mal ajust defensiu en anar a robar una pilota, els locals es van plantar sol davant César i de xut creuat, sense que poguera fer res, van marcar el primer gol de la vesprada. Tot just havia transcorregut un minut de joc i les coses es van complicar per als grocs.

La seua reacció no va poder ser millor, ja que en la següent acció, després de la sacada de centre i després d'una bonica acció col·lectiva, va ser Curro qui d'una gran volea amb l'esquerra des de fora de l'àrea, va aconseguir l'empat a un en el marcador .

Els jugadors del Acte Dénia Motors, Es van posar la granota de treball, i van agafar el comandament del partit, després d'això, van començar a arribar les ocasions. Després d'una gran jugada d' Jorge Llopis, Va col·locar la pilota al segon pal i Rigo que va entrar amb tot, va anotar el segon del seu equip, al minut 10 de la primera part.

Els jugadors que dirigeix Raúl Gil van baixar llavors la línia defensiva encara que no la intensitat i van aconseguir robar pilotes i eixir en velocitat tot i que sense massa fortuna. Es va arribar al descans del partit amb 1 a 2 al marcador.

Ja en la segona part, només començar, Àlex Pla va disposar de dues ocasions seguides contra el porter local, que no va aconseguir materialitzar. A mitjans de la segona part, els locals es van quedar dos minuts en inferioritat, però els deniers no van saber aprofitar aquest avantatge per incrementar el marcador.

Les ocasions van continuar pels deniers però no van arribar a materialitzar-se, pel que va seguir la incertesa en el marcador. A falta de 3 minuts, els locals van tornar a quedar-se en inferioritat, després d'una dura entrada per darrere a Llopis. En aquesta ocasió l'Acte Dénia sí que va aconseguir marcar, gràcies a una excel·lent acció de Juanjo, qui després de dos regats, va picar suaument la pilota i va anotar el 1-3 a falta d'un minut per a la finalització del partit.

Faltant 12 segons i després de dos rebutjos els locals van aconseguir posar el 2-3 definitiu al marcador. Amb aquesta victòria, l'Acte Dénia Motors, contínua a la part alta de la classificació, amb sis victòries de sis partits.

Dissabte que ve 15 de novembre, l'Acte Dénia Motors FS rebrà al pavelló municipal de Dénia a la UD.Ibense, rival sempre complicat que ocupa actualment la quarta posició a la taula. El partit es disputarà a les 19 hores, tot i que per a aquells aficionats al futbol sala, a partir de les 15,00 hores es disputaran tres partits corresponents a la lliga federada d'Alacant, entre l'Infantil, Cadet i Juvenil de Paidos contra els respectius equips d'Ibi.