L'Acte Dénia Motors va golejar el Bimil-lenari (9-2)

29 de setembre de 2014 - 17: 13

El Acte Dénia Motors, No va poder tindre millor estrena al campionat de lliga de Tercera Divisió de Futbol Sala, que golejant el Bimil-lenari per 9 a 2. El pavelló municipal de Dénia va registrar una bona entrada per veure el debut a la lliga del conjunt deniera. Un públic que va eixir molt satisfet amb el joc del seu equip.

Els jugadors de l'Acte Dénia Motors celebrant el triomf

La trobada va començar amb molt de ritme i ocasions per a l'equip local, que no va trigar a anotar el primer gol, obra de Jorge Llopis. Els deniers no van abaixar la guàrdia i van continuar amb una bona pressió que va impedir als il·licitans eixir amb facilitat. Als 6 minuts, Juanjo va marcar el segon gol per als locals culminant una bona jugada col·lectiva.

D'una falta escorada, Jorge Llopis va fer el 3-0 i el que a priori semblava el de la tranquil·litat.
Els visitants van avançar les seues línies i van començar a crear ocasions. D'un doble penal, van marcar, col·locant el 3 a 1 al marcador.

Els deniers van cometre la cinquena falta i els visitants van disposar de 2 dobles penals que Cèsar va desbaratar amb dues superbes parades. La tranquil·litat va arribar per l'Acte Dénia Motors, quan Rober a la eixida d'un córner va anotar el 4-1 amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, van eixir amb un poc més de mordent dels jugadors visitants i fruit d'això van venir les millors ocasions per marcar. A poc a poc els jugadors locals, es van posar la granota de treball i van començar a realitzar jugades ràpides amb les que van tornar a agafar el comandament del partit.

Jaén amb un bon xut de llarga distància va fer el 5-1. Seguidament i després una fallada defensiva va arribar el segon gol visitant que va posar al marcador el 5-2. Luis Llinares en una bona acció col·lectiva va materialitzar el 6-2. En aquest moment, els visitants van treure porter jugador, però no van aconseguir crear clares ocasions davant la gran defensa realitzada pels locals.

Jorge Llopis de doble penal va fer el 7-2 i tercer de del seu compte personal. Blai en una contra va marcar el 8-2, i ja en l'últim minut, Rober de doble penal ajustat al pal va aconseguir el definitiu 9-2.

Bon debut del Acte Dénia Motors en una temporada carregada d'il·lusions i amb gran suport per part de l'afició.

La propera setmana l'equip es desplaçarà a Calp on diumenge a les 12.00 hores jugarà el segon partit de temporada contra l'Calp FS.