Comiat amb victòria del júnior A del Dénia Bàsquet davant el Mislata (58-62)

15 2013 abril - 13: 27

Els júniors que dirigeixen Luis Suances i Enrique García van tancar la seua participació en la lliga amb un triomf a la pista del Mislata al qual van vèncer per 58 a 62.

El primer quart es va caracteritzar per un mal joc per part d'ambdues formacions. El Mislata més actiu en defensa que els deniers però també amb baixos percentatges d'encert pel que fa al seu atac. Acabo el quart amb un resultat molt baix, (9-9).

Tot canvi en el segon parcial. Els deniers van treure a la llum el seu millor bàsquet. Un joc més d'equip va ajudar a millorar el seu aspecte atacant. Un parcial de 10 a 18 va donar confiança als xavals que van aconseguir anar-se'n al descans amb una bona renda, (19-27).

El tercer quart va marcar l'esdevenir del xoc. el Dénia Bàsquet va trencar el partit amb un parcial de 12-20. Desarborar totalment als valencians que no encertaven amb què defensa parar al seu rival. Les diferències es van anar ampliant fins a tindre una màxima renda de 18 punts, (33-51).

A partir d'aquest moment va arribar la lògica relaxació i el seu rival a força de de tirs lliures va reduir l'avantatge. En cap moment va perillar el triomf dels deniers que van saber administrar perfectament el temps amb l'avantatge que portaven al marcador. Al final triomf per 58 a 63 per tancar amb brillantor la seua temporada.

El cos tècnic va felicitar el grup, especialment als que acaben la seua etapa en categories de formació. Sens dubte han estat un grup excepcional en l'esporteu i en el personal. Una felicitació que també van fer extensiva a pares i mares de tots ells.

Plantilla de l'Júnior "A" de Dénia Basket que ha realitzat una gran campanya.