Derrota per a les noies del Dénia Bàsquet davant el NBF. Castelló (62-70)

21 de gener de 2015 - 00: 00

L'equip sènior femení del Dénia Bàsquet signar un dels seus millors partits en la recentment estrenada categoria de Primera Nacional Femenina davant d'un NBF. Castelló que es va endur el triomf del pavelló Joan Fuster per 62 a 70.

Andrés Ponce donant instruccions als seus jugadores

Les castellonencs van arribar a aquesta jornada apurant les seues opcions d'entrar en el tall alt de la lliga i accedir a la fase d'ascens a Lliga Femenina 2.

Les locals van estar de principi a fi en la lluita per la victòria i només un últim quart ple d'encert en el tir exterior de les visitants els va impedir aconseguir-ho.

L'equip que dirigeixen Andrés Ponce y Luis Suances va arribar a estar a dalt en el tercer quart fins al 41-40 gràcies a un excel·lent nivell defensiu ia mantindre la concentració en atac sense alts i baixos davant d'un equip que el superava en físic i experiència.

Tote Sapena llançant un tir lliure

A falta de la disputa de l'última jornada de la primera fase des del club denier es valora positivament el creixement del grup i per això donen per bo el treball realitzat. Es té la confiança plena en que a la segona fase s'obtindrà la permanència a la categoria.