Dénia i Utiel van empatar a dos, sota una intensa pluja

11 de novembre de 2012 - 21: 55

El Dénia i l'Utiel van empatar a dos al partit de lliga del Grup VI de Tercera Divisió, que tuvó a la pluja com a gran protagonista.

El conjunt que entrena Paco Conca, va posar tota la carn a la graella per endur-se els tres punts, davant un Utiel que va demostrar la seua qualitat.

El Dénia va començar bé el partit ja en el minut 3, va tindre primera aproximació a l'àrea amb un xut de Dani García que va eixir fora per poc, Al minut 7, a la eixida d'un córner, Baxauli, connecto un cop de cap a les mans de Javi.

Al minut 13 Roberto després de realitzar un bon control, va disparar per dalt del travesser.
El joc es nivell o, en tindre l'Utiel més temps de possessió de l'esfèrica.
Al minut 30 Carlos Ribes, Va centrar a l'àrea i Castander en el seu intent d'aclarir marca en la seua pròpia porta.

L'alegria li va durar poc al Dénia, ja que un minut després Víctor Cardona va batre a Maxi amb un xut de més de 30 metres.
Al minut 43, tir d'Alex que respon Javi, ficant una bona mà, desviant a córner.
Al minut 45, tir de Víctor i Javi Bera, va treure a la línia de gol, va ser l'última ocasió abans d'arribar al descans.

En l'inici de la segona meitat, el joc va estar equilibrat, fins que al minut 53, Alex realitza una gran jugada personal, llança la pilota va al pal i Carlos Ribes, recull el rebuig per marcar el segon gol per al Dénia.
Al minut 58, error de la defensa deniera, que aprofita More per empatar el partit.
En aquest mateix moment va caure el diluvi universal sobre el Diego Mena, deixant el camp en pèssimes condicions. Els equips van haver de recórrer a un futbol pràctic.

En el tram final del partit, cap dels dos equips, va poder jugar la pilota, tots dos contendents es van dedicar a llançar pilotes llargues, buscant els errors de la saga.

A la fi de el partit, un empat que sap a poc per als deniers, que seguixen evidenciant errors en defensa. El Utiel tal com se li va posar el partit, es va anar satisfet de la seua visita a el "Diego Mena".

FITXA TÈCNICA:

CD. DENIA: Maxi, Alex (Cristián) 83`, Escobar, Baxauli, Garrido, Víctor, Gervasio, Ferran (Borja) 68`, Carlos Ribes, Dani García i Roberto.

CD. UTIEL: Javi, Alex (Oscar) 59`, Javi Bera, Fer, Ballester (Martin) 67`, Castander, Txeca, Víctor Cardona, More, Careto i Víctor Ruiz (Jordi) 75`
.

GOLS: 1-0 Mto. 30, Castander en pròpia porta 1-1 Mto. 31Víctor Cardona mt. 2-1.Mto.53 Carles Ribes. Mto. 2-2 mt. 58 More.
ÀRBITRE: Felguera Montero, va amonestar als locals; Alex, Ferran, Carles Ribes i al visitant, Oscar

INCIDÈNCIES; Fluixa entrada al "Diego Mena", amb tot just 100 persones. La pluja va estar present durant tot el partit.

Víctor Banega, migcampista destacat en aquesta trobada.