Dénia Bàsquet SUMA 1r Nacional arrasa a Oliva amb una victòria sòlida de 45-71

16 d'octubre de 2023 - 12: 16

el club Dénia Bàsquet ha tingut un cap de setmana ple de partits emocionants a diverses categories, amb resultats dispars que demostren la dedicació i l'esforç dels jugadors.

L'equip Dénia Bàsquet SUMA 1r Nacional es va destacar amb una sòlida victòria en el primer desplaçament de la temporada en enfrontar-se al pavelló d'Oliva (45-71). Els jugadors van demostrar un bàsquet consistent i van distribuir les responsabilitats de manera equitativa. Tot i les baixes a l'equip local, els jugadors de Dénia Básquet van aconseguir mantindre la seua intensitat defensiva i van ampliar el seu avantatge de manera constant per arribar al descans amb un avantatge còmode (20-36). El quart període va permetre donar minuts als jugadors més joves i pensar en els reptes futurs de la lliga.

L'equip DBC Senior Femení gairebé aconseguix la victòria al seu partit de la Lliga Autonòmica contra Patronat Bocairent, però finalment va caure per 76-68. El partit va ser igualat i emocionant, i el marcador es va mantindre en equilibri durant la primera meitat (38-36). Tot i els esforços de les jugadores de Dénia Bàsquet, les amfitriones van aconseguir obrir una bretxa al tercer quart, que finalment va resultar ser determinant. Tot i això, l'equip va demostrar el seu esperit de lluita i recuperació, i va aconseguir igualar el marcador abans que les locals prenguessin l'avantatge en els minuts finals.

D'altra banda, l'equip Senior Masculí Preferent no va aconseguir una victòria al seu primer partit a casa i va ser derrotat per CB Algemesí en un emocionant enfrontament que va acabar 63-67. Tot i un primer quart complicat, l'equip es va recuperar i va liderar a la primera meitat. Tot i això, Algemesí va canviar la seua defensa i va anotar des de la llarga distància, cosa que els va permetre prendre la davantera en els últims minuts del partit. Tot i els esforços de l'equip de Dénia Bàsquet, no van aconseguir recuperar l'avantatge i finalment van perdre. Tot i la derrota, l'equip va demostrar un gran esforç i una bona feina en equip.

En resum, el club Dénia Bàsquet continua enfrontant desafiaments a la temporada, però els resultats demostren la seua dedicació i determinació. Els equips estan ansiosos per aprendre de cada partit i millorar en les properes trobades.