DBC Suma Nacional estrena temporada a la primera divisió amb una victòria davant el CBI Elx

10 d'octubre de 2023 - 10: 18

l'Equip DBC SUMA Sènior Masculí Nacional va arrancar la temporada de 1a Divisió Nacional amb una destacada victòria en vèncer CBI Elx per 101-63 al pavelló Joan Fuster de Dénia.

El primer quart va ser molt semblant i va concloure amb un avantatge de 23-15 a favor dels dirigits per Eduardo Clavero. Tot i això, el segon període va marcar la diferència, ja que el DBC SUMA va demostrar un gran joc col·lectiu i una sòlida defensa que van superar l'equip visitant, que, encara que talentós, era força jove i no va poder trobar solucions al ritme plantejat per l'equip local . En arribar al descans, l?avantatge es va ampliar a 55-31.

A la segona meitat, l'equip local va continuar mostrant la seua fortalesa, amb rotacions efectives a la banqueta, cosa que va permetre que tots els jugadors tinguessin minuts a la pista sense que el rendiment de l'equip disminuís.

Tot i les diferències, els visitants mai van abaixar els braços i van aconseguir mantindre-se comxicotetius a l'últim quart, reduint les distàncies en moments puntuals.

El pavelló va estar pràcticament ple, amb una afició que va brindar el suport constant a l'equip, deixant una sensació d'il·lusió per a la temporada per venir.

El proper desafiament de l'equip serà diumenge al pavelló d'Oliva, on s'enfrontaran a un equip recent ascendit que s'espera que presenti una dura oposició.

D'altra banda, l'equip DBC Senior Masculí Preferent va començar la seua tercera temporada consecutiva en la categoria, enfrontant-se a un fort equip local a Enguera, que anteriorment estava a 1a Nacional i és considerat un dels favorits del grup. Encara que el partit va començar igualat, la falta de precisió en els trets i les segones oportunitats concedides als oponents van portar a un avantatge gradual en contra.

Tot i acabar la primera meitat amb un desavantatge de 20 punts (44-24), l'equip va continuar esforçant-se a la segona meitat, destacant per les transicions ràpides i un joc més vertical al cèrcol. L'equip va millorar el seu rendiment a la segona meitat, encara que va cedir només per un punt en el parcial.

L'equip tindrà l'oportunitat de buscar la seua primera victòria de la temporada en el proper partit al pavelló Joan Fuster, quan rebin CB Algemesí, un altre rival complicat.