Comença la fase decisiva de Aquabike World Championship

24 de juny de 2016 - 17: 54

L'expectació és màxima al Port Esporteu i Turístic Marina de Dénia davant el començament de la fase final del Campionat del Món de Motos d'Aigua en la qual es decidiran els guanyadors de les diferents categories. L'espectacle del Aquabike World Championship, va començar ahir amb la pole position de totes les categories, en què els genets ho van donar tot per aconseguir un lloc de privilegi en les carreres que se celebren entre hui i demà. El vent que es va alçar durant la vesprada d'ahir a la costa de Dénia va afegir emoció a les ja de per si complicades maniobres dels 120 pilots que van eixir ahir a competir.

Pilot sense mans a la moto d'aigua

En la categoria de Ski GP1, la que més participants reuneix, el primer lloc va ser per a l'italià Alberto Monti, que va celebrar-se de res la seua 50º aniversari imposant-se en l'últim instant als germans Jeremy i Mickael Poret. En la mateixa prova en categoria femenina la pole ha estat per a la francesa Estelle Poret, per davant d'Emma-Nellie Ortendahl.

Ambient a Marina Dénia

Els espanyols també estan sent protagonistes en aquest Grand Prix of Costa Blanca. El català Nacho Armillas, que havia estat cinquè a Ski GP1, només va necessitar 3 voltes per aconseguir el primer lloc en la classificació de Ski GP2. També han anat bé les coses per als pilots nacionals en Runabout GP2 & 3, on Alejandro Molina-Miranda i Jordi Tomàs Jiménez van ser primer i tercer respectivament.

En la categoria de Ski GP3, el primer lloc va ser per al belga Quintin Bossche, mentre que a Runabout GP1 la posició de privilegi és per al suec Lars Akerblom, per davant de Cristophe Agostinho i Jeremy Pérez. En la prova acrobàtica de Freestyle, El domini seguix sent per als germans Florjancic i entre els joves de Ski júnior (de 11 a 14 anys), el primer lloc de la classificació va ser per a pilot d'Estònia, Manni Marten.