CFS Mar Dénia aconseguix els tres punts al derbi comarcal davant del CD Calpe Futsal

05 2022 abril - 11: 29

El passat dissabte 2 d'abril el CFS Mar Dénia es va batre contra el CD Calp Futsal al Poliesporteu Municipal de Dénia. El resultat final, 2-1, va aconseguir posicionar l'equip denier a la part mitjana-alta de la taula.

Des de l'inici del partit els de Dénia van eixir més agressius a la recerca del control de la pilota, mentre el conjunt calpí defensava al seu camp i buscava llançar ràpides contres. D'aquesta manera, al minut 8 aconseguien l'1-0, amb un gol de Nico que finalitzava una bona jugada de Borja Catalá.

Ja a la segona part, al minut 22 arribava el 2-0 després d'un rebuig en el llançament d'un córner, on Edu, en intentar refusar, introduïa la pilota a la seua pròpia porteria. El partit seguia mancat de ritme i passaven els minuts amb ocasions esporàdiques pels dos costats.

Quan faltaven 1 minut per al final arribava el 2-1 que posava l'afició en tensió. D'aquesta manera finalitzava el partit finalitzava amb la victòria denier amb tres punts més.

Aquesta setmana, al CFS Mar Dénia li toca viatjar fins a la ciutat de La Vila, on disputaran el partit corresponent a la 28a jornada, encara que encara sense horari fixat. Aquest serà el partit previ al descans de Setmana Santa.