CFS Mar Dénia tanca la temporada amb la victòria davant el Sp San Vicente Hércules FS

30 de maig de 2022 - 11: 14

El passat dissabte es va celebrar la darrera jornada de la temporada 2021/22 a la qual el CFS Mar Dénia es va desplaçar fins a Sant Vicent per batre's contra l'equip local, l'Sp San Vicente Hércules FS. El matx es va afrontar amb els dubtes oberts després de la incertesa creada per la FFCV sobre el nombre d'equips que perdrien la categoria aquesta temporada.

Des de l'inici tots dos conjunts es van llançar a l'atac i les ocasions no van trigar a arribar. Encara que una vegada més era el Mar Dénia qui s'apoderava de la pilota, el conjunt local arribava amb perill amb ràpids contraatacs. Al minut 9, després d'una bona jugada col·lectiva, arribava el 0-1 després que un jugador local introduís a la seua pròpia porta la pilota en un intent d'aclarir.

El Mar Dénia tancava els locals a la seua àrea i un minut després Jordi Mas anotava el 0-2 de fort xut a la vora de l'àrea. Hi va haver més ocasions de gol, però la falta d'encert i la bona intervenció del porter local van fer arribar al descans del partit amb el resultat 0-2.

La segona part va ser diferent i l'Sp San Vicente va eixir d'inici jugant de 5, obligant els deniers a endarrerir la seua defensa ia poc a poc a tancar-se al seu camp. Al minut 26 arribava l'1-2 i quatre minuts després el 2-2 que tornava a posar les taules al marcador.

Els locals havien aconseguit trencar el joc denier que travessaven els pitjors moments del partit amb múltiples errors i totalment desconcertats. Al minut 35 arribava el 3-2 amb què es consumava la remuntada. El conjunt local tot i anar davant al marcador i no jugant-se res continuava amb el joc de 5.

Al minut 36, en una bona internada per banda, Luis Llinares aconseguia anotar el 3-3 i tornar les taules al marcador. Restaven quatre minuts per al final i es vivien els moments més intensos del partit, amb un Mar Dénia tancat a la seua àrea defensant l'atac de 5 i buscant robatoris de pilota que li donessin oportunitats de gol, cosa que va aconseguir diverses vegades, però una vegada el pal i altres la falta de punteria van privar els deniers del gol, fins que quan faltaven un minut i després d'una ràpida eixida de pilota Luis Llinares anotava novament col·locant el definitiu 3-4 al marcador.

Amb aquesta victòria, el conjunt denier va concloure la temporada en novena posició de la taula classificatòria. Un cop finalitzada la temporada esporteva, el CFS Mar Dénia tancarà la mateixa amb la celebració de l'Assemblea General de Socis el proper dimarts 7 de juny, amb l'objectiu de presentar-ne els números i posar-se a treballar com més aviat millor en la confecció de la plantilla per a la temporada 2022/23.