Bona imatge de les noies del Dénia Bàsquet malgrat caure davant el líder

15 de gener de 2015 - 00: 01

Les noies sèniors del Dénia Bàsquet van donar una bona imatge tot i la derrota per 92 a 51 davant el líder de la Primera Nacional, el CB. Picken Claret de València.

Equip sènior femení del Dénia Bàsquet

El primer quart va resultar tremendament igualat sent un dels més ben comxicotets per l'equip en el que va de temporada. La mateixa tònica va tindre el partit fins al descans al qual es va arribar amb la màxima diferència fins a aquest moment en el marcador per a les locals (41-29).

La segona part va viure la lenta però progressiva escapada de les valencianes que van imposar així la lògica diferència existent entre ambdós conjunts. Tot i això es va entrar en l'últim quart amb el partit encara viu (60-43).

La major profunditat de la banqueta local i el cansament de les jugadores que dirigeixen Andrés Ponce i Luis Suanzes va permetre el distanciament en els minuts finals de les valencianes, deixant un resultat final que no reflecteix el que s'ha viscut en la trobada.

Aquest dissabte a les 19,00 al pavelló Joan Fuster l'equip jugarà com a local la penúltima jornada de la primera fase de la Lliga contra el NBF. Castelló, partit en el qual tractaran de mantindre la clara línia ascendent mostrada cada setmana malgrat els resultats.