Bona actuació de Javi Almela al 'XX Memorial Manuel González'

03 de maig de 2017 - 00: 00

El ciclista, Javi Almela, del conjunt UC Montgó-ULB va estar participant en el "XX Memorial Manuel González", Que va tindre lloc a la localitat valenciana de Pinedo.

La cursa va discórrer sobre 62 quilòmetres de traçat pla en el qual es va rodar a una velocitat frenètica, la mitjana va ser de 45 km / hora. Almela va saber posicionar-se en la part davantera del gran grup, on va viatjar còmode durant tota la cursa.

La cursa va ser molt dispar amb múltiples intents de fuga que no van poder consolidar-se a causa del fort vent que incrementava la duresa de la prova al llarg de cada volta. El control d'algun dels equips de la part alta del paquet també va influir per tirar avall qualsevol intent de fugida.

La prova que es va resoldre amb una ajustada arribada a l'esprint va tindre com a vencedor el ciclista de categoria Màster 30, Luis Millán de l'equip ULB Sport-Monforte, seguit de Francisco Parejo i va completar el podi, Gabriel Hernández.

Javi Almela es va mostrar molt satisfet del lloc aconseguit, va entrar al 28º, ja que la prova va tindre un gran nivell pel que fa a participació.