Bona actuació de David Roselló i Javier Almela a Llombai

29 d'agost de 2018 - 06: 49

Bona actuació de l'Equip Ciclista Multiesport-UCMontgó a la "Carrera Social Trofeu Festes de Llombai, Homenatge a Amadeo Olmos". Una prova que va tindre un recorregut de 64 quilòmetres, sobre un circuit urbà de 1.600 metres al que van donar 40 voltes.

Aquesta prova de caràcter social va estar organitzada per la Penya Ciclistes Marquesat, i va servir per retre homenatge a l'actual president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos.

En la línia de eixida hi va haver un total de 188 ciclistes dels que tan sols 72 van aconseguir completar els 64 quilòmetres de recorregut. Entre ells els dos representants de l'equip Multiesport.UCMontgó, David Roselló i Javier Almela, tots dos van estar molt actius al llarg de tota la prova aconseguint finalitzar la prova la prova en la part davantera del gran grup que va seguir a l'escapada de cinc corredors.

El vencedor va ser el ciclista, Miquel Faus, 1 Sub 23 de l'Escribano Team, que va treure quatre segons al màster 30, German Dasi del Granja Rinya-Flower i al màster 40, David Calabuig, del Juan Giner-Oftalvist. Les metes volants van ser per al corredor Elit, Marc Sánchez, de l'Aluminis Cortizo-Anova.