Andrea Redondo va conquistar el 'Torneig TTK' de Còrdova en categoria infantil

04 de juliol de 2017 - 16: 00

Nou èxit l'aconseguit per la jove tennista, Andrea Rodó en proclamar campiona infantil del "Torneig TTK", Disputat a Còrdova. La jugadora infantil del Club Tennis Dénia va vèncer en la semifinal a la màxima favorita, cap de sèrie número 1, Carmen Gallardo per 6 / 4 i 6 / 0. La deniera va jugar amb molt de cap el primer set i va saber mantindre la ruptura de servei sobre la madrilenya. El segon set va ser molt més fàcil per a Andrea Redondo que va vèncer amb molta claredat.

A la final es va mesurar a Raquel González a la qual va derrotar per 6 / 2 i 6 / 3. En aquesta trobada, la deniera va mantindre el seu joc ferma de fons de pista per dominar al seu rival. Andrea Redondo tot just va cometre errors i va doblegar al seu rival per emportar-merescudament el títol de campiona.

Bona actuació en el 'Torneig Tecnifibre Sueca'

Els jugadors de l'escola del Club Tennis Dénia van tindre una bona actuació en el Torneig Tecnifibre que es va jugar a Sueca. En categoria infantil, Miguel Molines, va ser finalista i categoria cadet, Illia Kostiuk, va ser finalista.

Miguel Molines, a quarts de final va vèncer al cap de sèrie nº1, Álvaro Llambrich, per 6 / 4, 1 / 6 i 7 / 5, en un disputat partit. En semifinals va guanyar al cap de sèrie nº3, Sergio Pérez, per un doble 7 / 5. A la final es va enfrontar al cap de sèrie nº2, Marc Donati, davant el qual va caure per 2 / 6 i 2 / 6.

Illia Kostiuk va aconseguir arribar a la final després de guanyar en semifinals al cap de sèrie nº1, Higinio Sanchis, per 6 / 4 i 6 / 2. A la final es va enfrontar al cap de sèrie nº3, Daniel Torres, caient en un igualat partit per 3 / 6, 6 / 2 i 5 / 7.