Andrea Fernández va guanyar el Supersprint de Triatló a Benidorm

10 d'octubre de 2013 - 00: 00

La triatleta deniera, del Club Multiesport Marina Alta, Andrea Fernández, Va ser la millor en la cinquena prova del Circuit Triwhite Cup que va tindre lloc a Benidorm. Aquesta jove esportesta va participar en la distància de supersprint.

En el primer segment de natació, va trigar a recórrer els 350 metres nedant 5 minuts i 35 segons, va eixir la quarta de l'aigua. En el segment de bicicleta, va trigar a recórrer els 9 quilòmetres, 20 minuts. En el segment de carrera a píe al passeig de la Platja va trigar, 11 minuts i 9 segons a recórrer els 2.500 metres.

El seu temps final va ser de 36 minuts i 25 segons aconseguint ser la millor noia i entrant en la posició desena de la general absoluta.

L'atleta del Club Multiesport Marina Alta de tan sols 14 anys, és la líder de la prova de supersprint d'aquest circuit a falta de l'última prova que se celebrarà el proper 20 d'octubre a la localitat de San Javier, (Múrcia).