Andrea Fernández del Multiesport Marina Alta va guanyar el Duatló de Benidorm

08 de març de 2013 - 00: 00

La duatleta del Multiesport Marina Alta, Andrea Fernández va ser la vencedora del duatló de Benidorm. Una prova que es va desenvolupar en l'entorn natural del parc Terra Natura, que va tindre en els animals que hi són a uns espectadors d'autèntic lujo.L

La primera part de la cursa va discórrer sobre un circuit de carrera a peu, per l'interior del parc entre els arbres i animals en captivitat.

El segon segment va ser de bicleta, situant-se al box al pàrquing del propi parc. Aquesta part de la prova va tindre un total de 10.200 metres pels vials d'accés a Terra Mítica i Terra Natura.

El tercer sector de la prova va tornar a ser d'una carrera a píe però aquesta vegada hi va haver pendents que van endurir el recorregut que també va ser per l'interior del parc.

La deniera Andrea Fernández, va ser l'única del seu club, aconseguint el primer lloc pel que fa a fèmines i va obtindre el sisè lloc en la classificació general. El seu temps total va ser de 39 minuts i 37 segons.

En el primer sector, va marcar un registre de 10 minuts i 11 segons. En el sector de bicicleta seu temps va ser de 21 minuts i 14 segons i l'últim sector sobre 1.000 metres de cursa a peu, va fer 6 minuts i 57 segons.

La propera cita és aquest dissabte en el Duatló d'Aspe, una prova puntuable per al Campionat Autonòmic i Provincial en què el Multiesport acudirà amb diversos participants.

La deniera, Andrea Fernández entrant triomfadora en el Duatló de Benidorm.