Àlex Sirerol participarà en l'última prova del FIM CEV Repsol a Xest

14 de novembre de 2014 - 15: 43

El jove pilot de Dénia torna a pujar a la moto aquest cap de setmana a València, després d'haver proclamat fa 15 dies campió en la categoria Open 600 Sub 17 de la Copa d'Espanya de Velocitat.

Àlex Sirerol durant una carrera

Fa dues setmanes que Àlex Sirerol es va baixar de la moto a Navarra per donar per acabada la temporada 2014. Ho va fer de la millor manera possible, alçant-se amb el títol de la categoria Open 600 Sub 17 a la Copa d'Espanya. Després d'això no entrava en els seus plans tornar a competir aquest any en cap campionat. No obstant això al començament de setmana el seu equip, el Cardelus-BST, li va donar la sorpresa confirmant-li que participaria en la prova final del FIM CEV Repsol 2014.

Aquesta estructura, que ja compta amb Bastien Chesaux en Moto2 i amb Xavi Cardelus a Moto3, sumarà a Sirerol en la subcategoria de Stock 600; motos que comparteixen pista amb les Moto2.

Aquesta no serà la primera vegada que el de Dénia trepitgi el FIM CEV Repsol aquest any, ja que també va participar en la prova d'Albacete el passat mes de juliol.

El denier va comentar, "tinc moltes ganes de disputar aquesta carrera. La Copa d'Espanya de Velocitat s'ha acabat i necessito pujar a la moto per no perdre sensacions amb ella. Sé que aquesta cursa és gràcies als bons resultats que hem aconseguit durant l'any pel que, tant l'equip com jo, ens la prendrem com un entrenament".