Victòria sense pal·liatius el CD Garbí Dénia davant el CH Ibi (23-36)

25 d'octubre de 2018 - 07: 59

el CD garbi Dénia va aconseguir una victòria sense pal·liatius en el xoc disputat a la pista del CH Ibi, on va guanyar per 23 a 36, en el xoc pertanyent a la segona jornada de lliga, de 1ª Autonòmica.

L'equip dianense es va desplaçar amb algunes baixes que va provocar que l'entrenador, David Salanova només comptarà amb 11 jugadors per al partit. Una circumstància que no va fer efecte en el grup de joves jugadors.

Els visitants van voler deixar clar, des de l'inici, que eren millor que el seu rival. Van imposar un joc ràpid amb una defensa molt profunda. En els primers cinc minuts, el parcial ja va ser clarament favorable als de Salanova (0-4).

El tècnic local va demanar temps mort per intentar aturar l'arrencada elèctrica del CD Garbi Dénia. No va servir de gaire, atès el bon fer defensiu dels xavals de l'equip de la Marina Alta. Des d?aquesta defensa es va poder córrer en ràpides transicions que no van poder frenar els locals. Es va arribar al descans amb avantatge de 8 gols (10-18).

Lesió d'Adrián Carpi

La segona part va començar amb un contratemps, Adrián Carpi no podria participar per un fort cop a la mà dreta. A la recta final del primer temps va rebre un fort cop que el va deixar fora del partit.

Els deniers van seguir imposant el seu joc i van ampliar l'avantatge fins als 13 gols de màxima. Al minut 20, el central Andreu Landete va haver d'abandonar el camp a causa una torçada de turmell. L'entrenador el va reservar de cara als pròxims partits.

Cal destacar l'aportació dels jugadors de segona línia que van tindre una gran efectivitat en la trobada des dels 6 metres. El resultat final de 23 a 36 reflecteix la superioritat de l'equip dianense.

L'equip espera recuperar a tots els seus efectius al llarg de la setmana amb la vista posada en el pròxim partit que serà aquest dissabte a les 18 hores al pavelló municipal de Dénia contra l'Handbol Sant Joan B.