Víctor Fernández va ser el vencedor de la II Cursa Solidària Creu Roja

22 de gener de 2013 - 00: 00

L'atleta, Víctor Fernández el CA Franc Beneyto va ser el vencedor de la II Cursa Solidària Creu Roja Dénia. Fernández va emprar 28 minuts i 22 segons en cobrir els 8.000 metres dels que va constar la prova. El segon classificat va ser, Kiko Rios el CA Ondara, sent tercer, Cristian Ferreyra.

En categoria femenina la primera dona en creuar la línia de meta, va ser l'atleta d'Oliva, Amparo Costa amb un temps de 34 minuts i 52 segons. La segona classificada va ser Encarna Cardona, sent tercera, Maite Molla.

Els primers a prendre la eixida van ser els caminants que van complir amb els 6.000 metres gaudint d'un recorregut junt a la mar. El major inconvenient van ser les fortes ratxes de vent que es van fer presents a la zona de Les Rotes.

Un total de 150 caminants van aconseguir acabar amb bon humor la prova. Un cop acabada la marxa es va donar la eixida a la cursa on hi va haver una àmplia participació, propera als 350 atletes.

Va destacar la presència de l'cuiner internacional Quique Dacosta, L'edil d'esports de l'ajuntament Juan Carlos Signes, L'edil d'hisenda, Vicente Chelet i els atletes que habitualment participen en les proves populars, no només de Dénia i comarca sinó d'altres limítrofs.

Van pujar a recollir els seus trofeus als tres primers classificats de cada categoria que van ser els següents;

Sènior A Fem .; Alekandra Ilieva, Ana Bisquert i María Marco. En homes; David Jiménez, Vicente Amat i Iván Roda.

En Sènior B Fem; Maite Molla, Araceli Seguí i Maria Bertó. En Sèniors Masc; Kiko Rios, Iván Urtasun i Adrián Hardi.

En Veterans A Fem; Encarna Cardona, Almudena Sánchez i Ana Alberola, en homes; Carlos Pla, Pere Garcia i Humberto Chicaiza.

En Veterans B Fem; Amparo Costa, Violeta Goméz i María Ruiz, en aquesta mateixa categoria masculí; Víctor Fernández, Cristián Ferreyra i Francisco Bru.

En Veterans C Fem; Maica Beneyto, Fina Lloret i Núria Abeal, en homes; Miguel Vila, José Català i Franc Beneyto.

En Veterans D Fem; Louisa Ambler, Cachita Challis i Laurette Mellink i en homes; Juan Martínez, Vicente Miralles i Omar Gómez.

En Veterans I Fem; Angels Ochoa i Tere Camarasa i en homes; Vicente Llopis, José Manuel Peña i Salvador Signes i en Veterans F homes els triomfadors van ser; José Martí, Juan Llorca i Ismael Ferreras.

La prova va discórrer sense cap tipus d'incidents i amb una perfecta organització a càrrec dels voluntaris de Creu Roja, Protecció Civil i la Policia Local.