Triomf de Pedro Martínez al III Trail d'Alpuente

03 de setembre de 2013 - 00: 00

l'atleta Pedro Martínez de l'equip Esports Colau Trail va ser el vencedor en la prova del III Trail d'Alpuente. Aquest atleta, que entrena sota les ordres de Franc Beneyto, va sumar un important triomf en una dura pugna amb els atletes del club Cárnicas.

Pedro va forjar el seu triomf en els trams més complicats tirant amb duresa i exigència per despenjar als seus difícils perseguidors. El seu temps en la línia d'arribada va ser de 1 hora, 20 minuts i 6 segons, després d'haver completat un recorregut molt exigent de 18 quilòmetres.

L'objectiu d'aquest atleta està posat en el pròxim Campionat d'Espanya que es va a celebrar el pròxim dia 15 de setembre a la localitat granadina de la Pobla de Do Fadrique. La distància que haurà de recórrer és de 27.500 metres amb un desnivell favorable de 2.180 metres.