Trepidant victòria de l'juvenil de l'Dianense davant l'Elx B (8-6)

07 de novembre de 2019 - 09: 30

Gran victòria la aconseguida pel juvenil de l' CFS Dianense-Mena que va derrotar a l'Elx B, per 8 a 6, en un trepidant partit que es va jugar al pavelló municipal de Pedreguer.

L'equip que dirigeix ​​José Luis Mengual va sumar el seu tercer triomf consecutiu que li aupa a la cinquena plaça de la classificació. En aquest partit, les dues formacions es van oblidar de defensar i només van pensar en marcar un gol més que el rival.

El primer va ser el conjunt il·licità que en el minut 3 es va posar per davant en el marcador amb el gol de Tora. La resposta local va ser imminent ja que, en tot just 4 minuts, li van donar la volta a el marcador amb gols de Boumehdi (2) i Ots.

Poc va durar l'alegria a la banqueta deniera ja que en el minut 12 Malagón va posar l'emoció en el marcador a l'escurçar les distàncies amb el 3 a 2. Dos minuts abans d'arribar a la mitja part, un encertat Boumenhdi va anotar el 4 a 2, marcador amb el qual es va arribar a la mitja part.

A la represa, els il·licitans van eixir molt ficats en el partit i, en tot just 3 minuts, van anotar 3 gols que van deixar un marcador de 4 a 5. A l'veure per darrere al marcador, els de Mengual es van posar la granota de treball. Al minut 27, Rosat va fer l'empat a 5 i poc després va marcar el 6 a 5.

Res estava decidit, més quan a falta de 3 minuts per al final el il·licità Karim va tornar la igualtat al marcador. Els deniers van tirar la resta i en un final apoteòsic, i després de l'expulsió el visitant Karim, va arribar el 7 a 6 anotat per Boumehdi, i el definitiu 8 a 6 marcat per Ots.

Una victòria que moralment els ve molt bé a aquests xavals que ja preparen el seu pròxim compromís, que serà davant un dur rival com és el Calp Futsal.