Sergio Alberola va aconseguir finalitzar el 'Ironman Lanzarote'

26 de maig de 2015 - 00: 02

El denier, Sergio Alberola va aconseguir finalitzar la dura prova del "Ironman Lanzarote".

Sergio Alberola sobre la bicicleta

Una cursa que va aconseguir reunir a 1.616 triatletes de 54 nacionalitats. El vencedor absolut de la cursa va ser l'italià, Alessandro Degasperi amb un temps de 8: 56: 50. La segona plaça va ser per al germànic, Christian Kramer i la tercera per al suís, Mauro Baertsch.

Sergio Alberola va emprar en el primer segment de natació un temps de 59: 36 en cobrir els 3.800 metres. Posteriorment li va tocar agafar la seua bicicleta per recórrer un exigent recorregut de 180 quilòmetres. El temps parcial d'Alberola en aquest segment va ser de 6: 51: 08.

En el tercer segment de carrera a píe sobre una distància d'una marató, és a dir, 42.195 metres, va realitzar un temps de 4: 29: 44. El temps total del dianense en finalitzar la prova va ser de 12: 31: 43.

El triatleta deniera passo molt malament durant gran part de la prova ja que va arribar a la cursa sense estar en el millor moment de forma i es va trobar amb unes dures condicions climatològiques amb forta corrent en el segment de natació, vent i fins i tot un poc de pluja en el sector de ciclisme i amb molt aire i calor a la part de marató.

Alberola va demostrar malgrat totes aquestes dificultats una gran maduresa i preparació mental ja que sinó hagués estat per això, no hauria pogut acabar una de les proves més dures de quantes se celebren en el món en l'especialitat de l'Ironman.

Moment de la eixida de l'Ironman Lanzarote

Tots els triatletes participants a la seua arribada a meta a Puerto del Carmen, van agrair el tracte rebut de la gent de Lanzarote i el bon servei dels voluntaris que els van acompanyar durant tota la prova. En la línia de meta es van viure moments de gran emoció ja que cada un dels triatletes que van arribar ho van fer extenuats però amb una gran alegria per haver pogut concloure la carrera.