Assegurances Reale va guanyar a Dolç Beu 8 a 5 i seguix com a líder de la lliga comarcal ACYDMA

11 de desembre de 2013 - 00: 00

La lliga comarcal futbol sala ACYDMA va disputar la jornada 12 després de la qual va quedar palesa la supremacia del conjunt del Assegurances Reale. Un equip que va guanyar amb solvència al Dolç Beu per 8 a 5.

Un triomf que a més dels punts en joc vol dir que el conjunt assegurador deixa més distanciat a un rival directe en la lluita pel títol de campió.

El líder no va tindre un partit senzill, ja que les forces es van mantindre igualades durant el primer temps. Al descans es va arribar amb 3 a 2 per al Assegurances Reale. El partit es va decidir en els minuts finals, quan amb el marcador 6 a 5 el tècnic del Dolç Beu va optar per posar porter jugador. L'equip assegurador, va robar dues pilotes i va sentenciar el xoc prenent aire al marcador. Al final 8 a 5 per a un Assegurances Reale que obre una diferència de 7 punts respecte al segon classificat.

Un altre gran partit va ser el que van jugar a Dénia el Bernardos i el CD. Teulada, que es va saldar amb triomf visitant per 2 a 4. Al conjunt de Teulada li va costar doblegar un corretjós Bernardos que els va posar les coses complicades.

Qui va guanyar amb molta facilitat i seguix en la tercera plaça de la classificació va ser el conjunt de Nou Roma que va golejar el conjunt de Rotulart de Beniarbeig per 7 a 1.

Una de les sorpreses de la jornada va ser l'empat a 5 entre els Poblets i Lli Roselló. El conjunt dels Poblets va dominar durant la primera meitat, arribant al descans amb dos gols d'avantatge. El conjunt de Lli Roselló va reaccionar i gràcies a la seua pressió pas a dominar la pilota. En tres jugades de contraatac va aconseguir empatar el partit.

bar restaurant Polígon es va desfer sense problemes d'Ultra Groc (4-1) Bar Juaniquito guanyo a Súper les Brisas (3-2). Restaurant la Fontana de Xàbia va haver d'esperar als últims compassos del partit per aconseguir els tres punts, ja que el conjunt del Rei Stock li va posar molt difícils les coses ia punt va estar de donar la campanada, (5-4).

El trofeu pitxitxi l'encapçalen dos jugadors de l'equip Assegurances Reale, Jorge Llopis Ginestar amb 21 gols i Raúl Romera Arias amb 19.