Assegurances Reale acaba la primera volta com a líder en guanyar al Ràfol (6-0)

06 de febrer de 2014 - 00: 01

Va finalitzar la primera volta de la lliga Comarcal Futbol Sala ACYDMA, Amb l'equip d'Assegurances Reale com a líder, després de golejar al conjunt de Ràfol per 6 a 0.

Els líders es van imposar amb autoritat en una trobada que des de l'inici van controlar. La clau del xoc va ser la forta pressió de l'equip líder que va impedir treure la pilota jugada als de Ràfol. El marcador al descans va ser de 2 a 0.

A la segona meitat, el Assegurances Reale va prémer l'accelerador i van sentenciar el partit marcant quatre gols més. Gran primera part de campionat per a aquest equip que només ha collit una derrota i que suma 46 punts.

El segon classificat Hotel Nou Romá, guanyo amb mes problemes dels previstos i en els últims instants del partit, a l'equip de Maxim Sound per la mínima (4-3).

El Rte. Polígon es va desfer sense problemes de Bernardos (7-2). El conjunt del Rte. La Fontana va haver d'esperar als últims compassos del partit per aconseguir els tres punts, davant Assegurances Reale Ondara al que va vèncer per 2 a 0.,

Proyesplac va vèncer sense problemes per 8 a 4 a un Rotulart que seguix sense alçar el cap i ocupa els últims llocs de la taula.

Mentre que el CD. Teulada va golejar sense pietat el Chaparrita i gràcies a aquest triomf recupera la tercera plaça a la classificació. L'equip Dolç Beu que seguix quart a la taula i mantenint les seues opcions a lluitar pel títol de lliga marqui a Rei Stock per 10-2 ..

Finalment Bar Juaniquito va perdre en el seu propi feu davant l'equip Lli Rosello, que després d'aquesta victòria es col·loca en la cinquena posició de la taula (3-8)

El trofeu pitxitxi l'encapçala, Jorge Llopis l'equip Assegurances Reale amb 33 gols seguit d'Igor Diaz de l'Hotel Nou Romá amb 31 gols.