Ricard Peréz va ser segon en Sèniors en el Formentera All Round

13 de març de 2013 - 00: 00

L'atleta Ricard Peréz de l'Tururac Sports CA Dianium va ser segon en la classificació de la categoria Sèniors en la prova de l'Formentera All Round Trail. Els participants van haver de cobrir un recorregut molt exigent de 71 quilòmetres.

Tots els atletes van eixir del Port de la Savina i després de realitzar aquesta distància arribar al mateix punt de eixida. Va ser un camí al voltant de tota l'illa de Formentera, portant sempre la costa com a paisatge.

Aquest club de Dénia va desplaçar a l'illa un total de 6 atletes. Els resultats obtinguts per ells van ser els següents; Andrés Martí va acabar en la posició setena de la categoria de Veterans 40 amb un temps de 7 hores, 41 minuts i 28 segons.

L'esmentat Ricard Pérez va ser vuitè de la general i segon d'Sènior amb un temps de 7 hores, 44 minuts i 30 segons. Marc De Triana va ser el 21 de la general amb un temps de 8 hores, 37 minuts i 3 segons i Héctor Llopis va ocupar el lloc 50 amb un temps de 10 hores, 14 minuts i 36 segons.
Els atletes José Miguel Navarro i Pere Serra no van poder concloure la prova per problemes físics quan ja havien recorregut més de la meitat de la cursa.

Atletes de l'Tururac Sports CA Dianium participants a Formentera.