Paidos Seriart amb el seu triomf davant el Serra Salines per 4 a 2 s'aferma en la segona plaça

28 de novembre de 2012 - 00: 00

El conjunt del Paidos Seriart amb el seu triomf davant el Serra de Salines per 4 a 2 s'aferma en la segona plaça de la classificació.
El partit es va iniciar amb domini visitant, tot i que els jugadors del Salines van desaprofitar diverses ocasions de gol a la primera part. El conjunt deniera, si que va saber aprofitar-les i cobrar avantatge.

El primer gol per als col·legials va arribar en culminar una bona jugada col·lectiva. Amb el marcador a favor, va cedir el comandament del joc al seu rival. El segon gol del Paidos va ser a conseqüència d'un robatori de pilota al seu rival, que va culminar en el fons de la porteria visitant. Amb el marcador de 2 a 0 es va arribar al descans del partit.

La segona meitat va discórrer igual que acabo la primera, amb domini del Salines, que aquesta vegada, sí que va escurçar diferències al marcador. Els deniera van aprofitar un altre error del rival per anotar el 3 a 1.

A partir d'aquest moment, l'entrenador del Serra de Salines va arriscar i va posar en pista el porter jugador. Una tàctica que li va permetre atacar amb tranquil·litat la defensa deniera i d'aquesta manera va marcar el segon gol.

La tàctica visitant no va variar i va seguir jugant amb cinc, el porter del Paidos va saber aprofitar l'ocasió per marcar des de la seua porteria el quart gol per al seu equip i sentenciar el xoc.

Pel Paidos Seriart van jugar i van marcar: Kevin, Pablo (2), Carlos Pla, Fran (1), Pedro, David, Samu, Carlos Bordehore, Raúl, Iker (1), Lucas i Jordi.

Els deniers sense horari confirmat, visités Villena per enfrontar-se al Bel.liana FS, actual líder i gran favorit per ser campió, un equip que ha resolt tots els seus partits a favor seu i endossant golejades.