Nova derrota per al Dénia Futsal aquesta vegada davant l'Elx (2-0)

05 de desembre de 2012 - 00: 00

L'equip dianense es va desplaçar a terres il·licitanes, per segona vegada aquesta temporada, per enfrontar-se al altre equip de la ciutat, l'Elx Wonders FS Els de Dénia no van poder portar-se els tres punts i van caure derrotats per 2-0.

Va ser una mala primera part la que va fer l'equip dianense. Els locals van gaudir de diverses ocasions de gol però es van trobar amb Andoni, que va ser un mur i va aconseguir conservar la seua porteria a zero i arribar al descans.

A la segona part els visitants van oferir una millor cara, van tindre ocasions tot i que no van estar molt encertats de cara a gol. Però tot i així, van ser els locals els que es van avançar al marcador a falta de poc menys de tretze minuts.

Els deniers van seguir gaudint d'ocasions però sense fortuna ia falta de quatre minuts Nata va treure porter jugador per intentar igualar el marcador. A falta de vuit segons i amb l'equip dianense bolcat a la recerca de l'empat, els il·licitans van marcar el segon a porta buida.

Pel CDDénia FS Rte Mena van jugar: Andoni, Juanjo, Rubén, Enric, Edu, Dani, Jaén, Dario, González, Blai, David i Rober.

Aquest cap de setmana l'equip descansa a causa de el pont i el proper dissabte 15 de desembre rebrà a casa a l'Xaloc d'Alacant.