Dolç Beu es va emportar el partit de la jornada davant el CD. Teulada per 4 a 3

29 de novembre de 2013 - 00: 01

La novena jornada de la lliga comarcal de futbol sala que organitza ACYDMA, ens va deixar partits molt interessants. Es van jugar dos partits entre equips que estaran lluitant pel títol de lliga. Van ser enfrontaments directes entre els favorits i la veritat és que les trobades no van defraudar gens ni mica.

En el partit de la jornada, disputat al poliesporteu de Dénia, el Dolç Beu va guanyar al CD Teulada per 4 a 3, trencant la imbatibilitat del conjunt teuladino. Va ser un partit en què els dos equips van oferir un grandíssim nivell de futbol sala i en què es van succeir nombroses ocasions per part dels dos conjunts però no obstant això els deniers van saber aprofitar-les millor i es van emportar tres punts d'or.

El CD. Teulada va perdre la seua imbatibilitat

En l'altre gran partit de la jornada jugat al pavelló de Ràfol d'Almunia el Assegurances Reale i Nou Roma, van empatar a tres gols. Un empat que va significar la pèrdua dels primers punts per al Assegurances Reale.
El partit va començar amb domini dels nois de l'asseguradora, que als deu minuts ja portaven dos gols d'avantatge, El Nou Roma va avançar línies i pas a dominar, aconseguint igualar el marcador, arribant al descans amb empat a dos gols

La segona meitat va començar amb ocasions clares per Assegurances Reale, però a falta de cinc minuts en un contraatac, Nou Roma va ser l'equip que va marcar. A falta d'un minut, Assegurances Reale jugant sense porter va aconseguir igualar el partit a tres gols.

En aquesta trobada cal destacar la gran actuació de l'àrbitre Javier Mañas, que va realitzar un gran arbitratge, sent felicitat pels jugadors de tots dos equips, i això que el partit no es presumia gens fàcil de dirigir per tot el que va haver-hi en joc.

La resta de la jornada ens va deixar aquests marcadors; Els Poblets 5 ,, Ultra Groc 3; Bernardos 1, Lli Roselló 3; B. Juaniquito 1, Ràfol 4; Rei Stock 3, Maxim Sound 6 i Rte. La Fontana 2, Rte. Polígon 2.
La classificació després d'aquesta jornada l'encapçala Assegurances Reials amb 25 punts, seguit per CD. Teulada i Dulce Bebe que tenen 21. Amb 19 punts estan, Rte. Polígon i els Poblets. Nou Roma i Ràfol tenen 17.
A la zona mitjana de la classificació estan; Bernardos amb 15, Lli Roselló amb 13, Sense Nom, Maxim Sound i Ultra Groc amb 12. Rte. La Fontana té 10 punts.
A la zona baixa es troben, Rotulart amb 8, Rei Stock amb 6, Super Les Brisas amb 1 i amb zero punts tancant, Assegurances Reale Ondara i Bar Juaniquito.
El màxim golejador de la lliga és Jorge Llopis del Assegurances Reale amb 16 gols marcats.