Nacho Calabuig va ocupar la desena posició en el IV Duatló Escolar de Manises

13 de febrer de 2015 - 00: 00

L'atleta, Nacho Calabuig, pertanyent a l'Escola de Triatló Municipal que s'engloba en l'organigrama del Club Atletisme Baleària Dianium, va ocupar la desena posició en el IV Duatló Escolar que va tindre lloc a la localitat valenciana de Manises.

Nacho Calabuig en el Duatló de Manises

A aquesta cita enquadrada dins de lloa Jocs Esporteus que organitza la Generalitat Valenciana van acudir un total de 300 participants, entre la categories, cadets, infantils, alevins, benjamins i multiesport.

La competició es va iniciar a les 10 del matí, amb la eixida dels duatletes de la categoria Cadet, on va participar, Nacho Calabuig. En aquesta categoria els participants van haver de cobrir un primer segment de 2.000 metres de cursa a peu, un segon de 7.200 metres de ciclisme i un tercer i últim de 1.000 metres de cursa a píe.

El denier, va plantejar una carrera en pla conservador, va tindre la intel·ligència de córrer de darrere cap endavant i això li va permetre anar avançant lloc segons va anar avançant la prova. Calabuig va entrar en meta en la desena posició amb un temps final de 32 minuts i 53 segons.

A destacar que en l'últim segment de carrera a peu, Nacho Calabuig va aconseguir fer-ho a un ritme per sota dels 4 minuts, cosa que no està a l'abast de molts atletes d'aquesta categoria.