Mila Ortega ja té la marca mínima per al Nacional de Veterans

20 2017 abril - 07: 00

Els atletes veterans està demostrant que cada vegada estan més en forma. En aquesta ocasió, Mila Ortega Vallejo, atleta del Club Atletisme Baleària Dianium, ve d'aconseguir la marca mínima en la prova dels 3.000 metres, que li dóna dret a estar en el pròxim Campionat d'Espanya de Veterans. Una cita que tindrà lloc a la pista d'Elx, al mes de juny.

Mila Ortega va aconseguir la marca en un control federatiu que va tindre lloc a la pista d'atletisme de Sant Joan. El seu temps va ser de 12: 14.50 en una cursa que va vèncer l'atleta alcoiana, de categoria sènior, Lorena Rodríguez, amb una marca de 10: 39.82.

Ángela Moltó va ser la millor en 300 metres

En aquest mateix control la jove, Ángela Moltó Gil, companya de club de Mila Ortega, va participar en la cursa dels 300 metres llisos. Ángela Moltó va fer una gran carrera i va ser la millor amb una marca de 44.12.

En aquesta prova la segona participant en creuar la meta va ser la castellonenca, Marta Horta. El tercer lloc va ser per Ángela De la Ram, atleta del Joventut Atlètica Elx.