Miguel Angel Martínez acabo en el lloc 65 en la VIII Pujada noctuna al Monduver

08 de juliol de 2014 - 13: 28

l'atleta Miguel Angel Martínez del Gin Running Tonic Club acabar en el lloc 65 de la VIII Pujada Nocturna al Monduver que es va celebrar a Xeraco. Una prova que per als participants com a corredors va tindre una distància de 16.800 metres.

Miguel Angel Martínez a la nocturna del Monduver

Aquesta va ser la primera aventura d'aquest atleta deniera en la modalitat de trail, i la veritat és que la seua experiència va ser molt positiva. Va acabar la prova amb un registre de 1: 48: 29. Evidenciar la seua inexperiència i per això va preferir no arriscar amb un ritme fort. Va triar anar de menys a més per mesurar bé la seua forces.

Miguel Angel Martínez està completant una bona temporada sent un dels atletes d'aquest grup que millor paper va fer al passat Circuit a peu Marina Alta. Ara es veu amb forces per provar una altra modalitat de córrer com són les curses de muntanya.