Els júniors deniers no van poder amb el líder València CB (64-108)

06 de març de 2013 - 00: 00

L'equip júnior del Dénia Bàsquet va disputar una nova trobada com a local, en aquesta ocasió davant el València BC: La victòria va ser per als visitants per 64-108.
El conjunt valencià es va mostrar molt superior des del primer instant. Amb un joc molt directe, molt bona circulació de pilota i jugant els seus uns contra uns amb molta potència de cara al cèrcol defensat pel Dénia que poc va poder fer per frenar el seu ritme anotador.

Ja des del primer minut de joc els valencians van imposar el seu frenètic ritme de joc. Amb un joc basat en una forta pressió defensiva, contraatac i ràpida circulació de pilota. Tancant un primer parcial de 12 a 31.

Dénia va tractar de jugar també un bàsquet directe i jugar d'igual a igual. Sense cap tipus de complex, cosa que durant diversos minuts del segon quart ho va aconseguir. Però València BC reacciono de la mà de Miguel Martínez que amb gran talent va anotar 5 punts consecutius. Al descans es va arribar amb 30 a 56 favorable als valencians.

Al tercer quart, minuts d'equilibri en el joc, però Dénia no va poder resistir el ritme del líder que va tornar a ampliar l'avantatge a base d'intensitat i un joc molt físic i viu en el joc sense pilota.

L'últim quart amb tot decidit, va servir per seguir gaudint del joc directe de tots dos equips. Tot el partit amb defensa individual i joc ofensiu basat en la creació d'espais per a l'un contra un. Tot i la superioritat del València Bàsquet, els jugadors del Dénia van tindre també bons minuts de joc. Al final clara victòria per al València per 64-108.

Hi va haver de lamentar la lesió de Marc Mari, que amb una forta contusió al genoll és dubte per al partit d'aquesta setmana. Encara hi ha esperança de poder recuperar-lo.

Dissabte a les 18: 30 a Alginet el Dénia Basquet tindrà el difícil repte d'intentar guanyar on ningú encara ho ha aconseguit. I és que Alginet compte els seus deu partits com a local com victòries. D'aquesta manera, està intentant assegurar el pas a la fase final dels quatre millors equips de la Comunitat Valenciana.