Els equips sènior del Dénia Bàsquet ixen derrotats dels seus darrers partits

31 d'octubre de 2023 - 10: 34

Els equips sènior del Dénia Bàsquet Club van tindre un mogut cap de setmana que va deixar derrotes entre les files del Sènior Masculí Nacional, Sènior Femení Autonòmic i Sènior Masculí Preferent.

L'equip Senior Masculí Nacional del DBC SUMA es va enfrontar a l'ADESAVI a Sant Vicent del Raspeig. Tot i un partit disputat, el DBC no va poder obtindre la victòria, amb un marcador final de 76-64 a favor d'ADESAVI. El segon període va ser el punt d'inflexió, i encara que el DBC va intentar una remuntada, va ser insuficient per superar el sòlid equip local. La setmana que ve, l'equip viatjarà novament, aquesta vegada per enfrontar Actualia Albubasket.

El Sènior Femení Autonòmic del DBC també va tindre un partit a casa contra el CB Benidorm. Després d´un bon començament, el DBC tenia el partit sota control al descans amb un avantatge de 29-17. Tot i això, al tercer quart, CB Benidorm es va recuperar i va reduir l'avantatge. Tot i mantindre un avantatge de tretze punts, CB Benidorm va aconseguir una remuntada i va guanyar el partit 53-50 amb un triple en els últims segons. El DBC buscarà aprendre d'aquesta derrota a la categoria autonòmica i es prepararà per al seu proper partit contra Jorge Juan de Novelda.

El Sènior Masculí Preferent del DBC es va enfrontar a NB Xàtiva. Tot i lluitar en el partit, el DBC no va aconseguir trobar la seua millor versió i va perdre 72-50. La falta d'encert i concentració va afectar l'equip, encara que van mostrar centelleigs de bon joc en els darrers cinc minuts. L'equip buscarà sumar punts importants en el proper partit contra CB Canals.